Основател & Управляващ Партньор

Илиян Опрев

Забелязва потенциал и свързва марки, идеи и хора. Стреми се да създаде общност от дизайнери, които се развиват и растат заедно. Наблюдава проектите на Artery и процеса по подбор на партньорства и разработва нови бизнес възможности за партньорите на Artery.

Техническо Гуру

Петър Богданов

Главният програмист зад Etsy приложението на Artery, който отговаря за техническата интеграция с Etsy и други приложения. Оптимизационен професионалист с богат опит в електронната търговия, разработващ нашите вътрешни алгоритми за подобряване на процесите.

Бранд Мениджър

Христина Белухова

Грижи се за стратегията и растежа на новите и бъдещите марки – надежден приятел и партньор на дизайнера по пътя от таланта към бизнеса. Открива и подбира обещаващи дизайнери и им помага да започнат своето приключение в Etsy.

Бранд Мениджър

Мария Стефанова

Подкрепя творците в тяхното развитие в Etsy, като предоставя насоки, подкрепа и професионален поглед върху всяка стъпка от пътя. Нейното набито око за дизайн е способно да трансформира и поддържа естетиката на всеки Etsy магазин.

Специалист – Etsy Магазини

Кристина Милева

Грижи се малките и средни магазини да постигнат желаните Etsy резултати с помощта на най-новите инструменти, анализ на пазара и внимание към детайлите. Магьосница на мейл кампаниите.

SEO Специалист

Елица Апостолова

SEO експерт, който намира нови начини за представяне на нововъзникващи магазини на света. Тя се грижи всички красиви творения да се открояват и да бъдат оценени от любителите на ръчната изработка.

SEO Специалист

Георги Босилков

Специалист по Etsy алгоритъма, поддържа дизайнерите винаги видими на първите страници на най-подходящите търсения и пред конкуренцията.

SEO Специалист

Анелия Ангелова

SEO специалист с богат опит в логистиката и обичаща майка с марка за бебешки аксесоари. Подпомага доброто позициониране на магазините в Etsy и актуализира ключовите послания на продуктите.

Специалист Социални Медии & Копирайтър

Данита Ангелова

Експерт по социални медии и реклама, който гарантира, че марките ще бъдат забелязани в социалните платформи. Поддържа изграждането на уебсайтове, създава целеви страници и фунии за уебсайтове и проекти извън Etsy.

Обслужване На Клиенти & Логистика

Теодора Алексиева

Изключително организирана в живота и работата, тя подкрепя крайните клиенти при пазаруването и гарантира удовлетвореността на купувача. Подготвя и наблюдава доставките на продуктите.

Искаш да се присъединиш към екипа?

Винаги търсим амбициозни, ентусиазирани и предприемачески хора, които да се присъединят към нашия екип. Ако се пропознаваш в това описание, разкажи ни какво можеш да допринесеш за нашата компания и което те отличава от всеки друг.

hi@artery.team