растежът в etsy вече не е мистерия

Еднократни услуги за творци и креативни бизнеси, търсещи развитие за своя Etsy магазин

СТРАТЕГИЯ ЗА МАГАЗИН – КОНСУЛТАЦИЯ

Имаш Etsy магазин и искаш да подобриш видимостта и приходите си. SEO, копирайтинг, фотография, изображения, разработване на продукти – всичко изглежда еднакво важно, така че върху какво трябва да се съсредоточиш първо?

Истината е, че няма един правилен отговор за всички. Успешните стратегии за продажба в Etsy са толкова разнообразни, колкото и магазините в платформата.

Получи честна обратна връзка и помощ за определянето на приоритетите си според бизнес целите, които имаш. Разбери къде си спрямо други магазини в твоята ниша и какво те спира да стигнеш до нивото на магазините, на които се възхищаваш. Нашите Etsy експерти ще те снабдят с маркетингова стратегия и индивидуален план за действие, които ще ти помогнат с развитието на бизнеса.

Можеш да зададеш всички въпроси, които те интересуват, чрез Google Hangouts, Facebook Messenger, Skype или лице в лице в нашия офис (в случай, че се намираш в град София, разбира се). Ще се срещнеш с двама от нашите Etsy експерти за приятна 1-2 часова беседа, за да изготвим заедно необходимата стратегия.

Оптимизация на продукти (SEO)

 

Трудно е продуктите ти да достигнат първите страници при търсене в Etsy и в категориите. Знаеш, че се нуждаеш от SEO, но Etsy има правила, които не разбираш. Кои са ключовите думи и заглавията, които трябва да използваш? Важно ли е кои думи поставяш на първо място и как ги дефинираш? И как да разбереш какво точно влияе върху SEO?

Алгоритъмът на Etsy се обновява непрекъснато и е трудно да бъдеш в крак с промените. Освен това, копирането на най-добрите магазини не винаги работи, трябва да намериш собствена стратегия за ключови думи.

Ние използваме интегриран Etsy софтуер за анализ на статистиките на пазара в реално време. По същия начин, по който ти обичаш да твориш, ние намираме удоволствие в изследването на ключови думи, анализирането на тенденциите и четенето на числа. Нека ти помогнем да избереш най-добрия SEO подход за твоя магазин, като оптимизираме 10, 20 или всички твои обяви. Ние ще се погрижим за заглавия, поводи, стилове, раздели, описания и вариации и ще ти дадем пример, който да следваш.

Можем да работим със съществуващи обяви с продукти или да създаваме нови. Те ще бъдат напълно оптимизирани до седмица след като предоставиш цялата нужна информация.

пакет “нов магазин”

Отварянето на собствен магазин не е лесна задача и знаем това по-добре от всеки. Ето защо създадохме специален пакет, който предлага насоки и помощ по време на всяка стъпка.

Ще работиш директно с двама от експертите ни, които ще бъдат пряка връзка с екипа на Artery. Ще се срещнем в нашия офис или онлайн и ще обсъдим цялата информация, необходима за отваряне на магазин в Etsy.

По време на консултацията ще ти предоставим инструкции относно плащанията, настройките, политиките за доставка и уебсайтове, текстове за продуктите (шаблони за описание, съобщения, раздел „За нас“), визуална идентичност, качване на продукти. След това ще получиш материали и план за отварянето на магазина, който да следваш.

Освен това, за цял месец, веднъж седмично чрез имейл ще ти даваме указания и съвети за изграждането на магазина. След като магазинът е готов и открит, ние ще го прегледаме и ще ти дадем обратна връзка.

Нека заедно развием твоя Etsy бизнес!

свържи се с нас