Нашата история

Artery Team започна от проста идея: независимите дизайнери могат да постигнат величие, ако имат достъп до най-съвременните маркетингови инструменти, които големите марки използват. Вярваме, че дизайнерите могат да правят чудеса, ако успеят да прекарват по-голямата част от времето си в творене. Ето как се заехме с мисията да ускорим обещаващите дизайнерски марки, търсещи глобална изява.

Започнахме да помагаме на Etsy магазини да достигнат хиляди и дори десетки хиляди продажби. Оттогава ние пораснахме и разширихме партньорството си до марки, които искат да изграждат и развиват свои собствени уеб магазини.

Нашата цел е да поемем изцяло електронната търговия и да ви предоставим приходите, които ще ви позволят да се съсредоточите изцяло върху изграждането на творчески бизнес от световна класа. Мислете за нас като за собствен дигитален маркетинг екип, но с всички предимства на опитен партньор.

200+ развити творчески бизнеса

От 2013 г. насам сме подкрепили над 200 дизайнерски марки с нашата партньорска мрежа, Etsy абонаменти, консултантски сесии и творчески бизнес семинари.

Подкрепяме бизнеси по целия свят

Партньорската ни мрежа включва марки от 4 континента и продаваме на клиенти от Северна Америка, Европа, Близкия Изток и Австралия.

Амбициозен екип от мечтатели и изпълнители

Продуктите от световна класа се нуждаят от талант от световна класа. Ние сме отдаден екип от дигитални маркетолози, който се гордее да извършва изключителна работа и да развива продукти, които истински ни вълнуват.

Заедно развиваме вашия бизнес

Ние поемаме дигиталния маркетинг и ви помагаме да правите бизнес.

Какво правим?